maanantai 19. lokakuuta 2015

syysloman kuumlumisia

Loma on oikein kiva aloittaa kotona makaamalla ja leffojakatselemalla, ainoana haittana tässä on kuume ja flunssa. Jossain vaiheessa se alkaa vain kyllästyttää ettei jaksa tehdä mitään fiksua. Nyt kun kello alkaa taas näyttää puoltayötä, kirjoituskin alkaa sujumaan tavalliseen tapaan vaikka kuinka sairastaisi. Vaikka olenkin nyt kotona ollut perjantain sairaana. Kävin siltikkin lauantaina tallilla jotta pääsin hyppäämään pitkästä aikaa Vimpulla, samalla pompin vähän A:n kanssa ja tunnilla menin Topilla. Sunnuntaina kävin peltoileen Vimpun kans, mutta niistä on tulossa joku päivä ihan oma postauksensa! Tallilla käynti ei ollut ehkä ihan fiksua sillä olo vain paheni entisestään. Ja taas sitö on päivä maattu sohvalla. Jos sitä huomenna taas jaksais tehdä jotain hyödyllistä.

Loppu viikko olisi tarkoitus olla terveenä! Perjantaihin asti olisi tarkoitus käydä joka päivä ratsimassa Vimpulla. Jos jollain on toivetta tallilta kuvattavaksi tai kirjoitettavaksi niin saa laittaa kommenttia! Haluatteko tallipäiväpostausta tai My Day:ta? Koitan nyt olla aktiivisempi jotta tekin, lukijani olisitte!

Vimpun ja minun kuvista kiitos Marialle! Nukan ja Tassun kuvat ovat käsialaani, löytyikö lemppareita?
1.
2.
3.
4.
5.
Perjantai iltana suuntaan Oulun juna-asemalle josta lähden yöjunalla kohti Helsinkiä. Sunnuntaina minulla ja Susannella on liput päänäytökseen, Maailmancup Päänäytös Presented by Porsche. Jäähallilla meidät voi nähdä samaisena päivänä klo 12-18 välissä. HIHSistä on tulossa jonkinlaista postausta niin videon muodossa kuin kirjoitettunakin!
6.
7.
8.
9. 

12 kommenttia:

  1. videopostauksia / my dayta toivon minä :-)!

    VastaaPoista
  2. tee linkkaa blogisi - postaus!

    VastaaPoista
  3. 1, 2, 4 & 6 on suosikit!

    VastaaPoista
  4. Voi että teidän meno näyttää niin kivalta, osaat mennä niin hyvin kaikilla heposilla ja poneilla varsinki Vilmallaa!:) Jatkakaa samaan rataan niin pääsette pitkälle. Hyvillä mielillää kyllä voitte mennä Vilman kanssa kisoisin kaikkiin mahdollisiin. Meno näyttää livenä vielä paremmalta :) Voiko sua seuraa jossain?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos kauheasti ihanasta kommentista!♥
      ig: @vennlaemilia siellä päivittelen melko useasti!

      Poista
  5. 4 on kaikkein lempparein. Itsekkin olin koko alku viikon mahataudissa:(!
    Paranemesia! Toivoisin my day:ta ;))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. itekkin tykkään siitä hirveesti! voihan, paranemisia sinnekkin! MyDay:ta tulossa piakkoin! :)

      Poista
  6. Kivoja kuvia! 4 on lempparini :)

    VastaaPoista

Kommentti julkaistaan vasta kun olen hyväksynyt sen! Älä siis laita kommenttiasi kahteen kertaan. -kiitos