sunnuntai 13. lokakuuta 2013

58. tuuppailua Piskolla ja influenssa!

Menin torstain ja lauantain tunnilla Piskolla. Molempina päivinä oli koulua, paitsi menin lauantaina ilman penkkiä ja se tunti oli paljon parempi kun poni oli paremmin kuulolla eikä painunu niin lyttyyn kuin torstaina. Varsinkin lisäykset meni silleen et mitä pitempi ravi sitä lähempänä pää oli ryntäitä vaikka ohja oli löysälläkin. En jaksa kirjottaa kauheesti nii tässä on torstailta muutama kuva.
 





 

Lauantaista ei oo kuvia. Menin myös illalla Venlalla. En jaksanu laitta penkkii nii menin ilman. Aluks se moni hyvin , maltto jopa kävellä ja ravata rauhassa. Laukassa sitten alko pään nakkelu, alasveto, pukit ja loikat. Ponilla oli niin paljon virtaa et se sit päätti alkaa riehumaan. Halusin säilyy henggissä niin hain penkin ja menin sit sillä. Nyt kun oli satula ei voinu kävellä eikä ravata rauhassa. Jouduin loppuravit juoksemaan vierestä kun ei siitä mitään tullu.

Meillä siis todettiin tallissa influenssa. Sen takia ei saaha lähtee ponien kans muille talleille ja ne kisatki sitten peruuntu kokonaa meijän osalta. Ollaan sit tyttöjen kans viikonloppu mitattu kuumetta ja loimitettu poneja ku hullut.

Tähän loppuun muutama kuva mitkä käytiin tänään räpsiin musta ja Meesusta.











 
Noi kaikki kuvat ei ihan onnistunu, mut laitoinpa kummiski tänne. Huomasitte varmaan et meillä ei ookkaan vaaleensinistä! Miia pakotti ottaan välillä jonkun muun väristä ja aattelinkin et jos jostain löytyy tollanen violetti kiva huopa niin ostan sen Meesulle.
 
Kaks lukijaa vielä niin saahaan sata täyteen! Käykääpä vastaamassa tohon myn kyselyyn et minkä erikoispostauksen haluutte sit 100 lukijan kunniaksi! Laitoin myös nuo tunnisteet tuonne oikeelle.
 
-venppa

6 kommenttia:

  1. Harmi että oli influenssaa, pikaista paranemista poneille c; Että te meettä Piskon kaa hyvin! :) Ja Meesulle kyllä sopii toi violettiki ;D Ois kiva jos tekisit joko Mydayn tai videopostauksen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. +++ Sulla on ihan paras blogi, selkeä ja aina kivaa luettavaa! c;

      Poista
  2. Kiva postaus. Miten ne hepat oirehtii kun ne on sairaita? sori ku en tiiä paljon vielä ku en vielä oo mikään huippu näissä heppa jutuissa . Mut mese on söpö ja piskoki ♥ Mulla ois sulle postau ehotuksia: videopostaus, my day videona, mesen huonot ja hyvät puolet. Sulla on maailman paras blogi ♥!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niillä jalat turpos, yskä, räkävalu ja kuumetta(ei kaikilla ollu kuumetta) ja kiitti postaus ehotuksista! :))

      Poista
  3. Sulla on tosi kiva blogi ja kirjotat selkeesti :) mutta eikö oo aika vaarallista kuitenki mennä hepan selkään ilman kypärää ;)

    VastaaPoista

Kommentti julkaistaan vasta kun olen hyväksynyt sen! Älä siis laita kommenttiasi kahteen kertaan. -kiitos