keskiviikko 30. lokakuuta 2013

63. kuvatonpostaustiedossa...

...tai ei sittenkään.

Teitä ihania lukijoita on jo yli sata♥ koitan tehä sen My day-postauksen sunnuntaina. Kertokaa lisää erikoispostaus ehotuksia nii koitan toteuttaa niitä!


En taas ole kirjottanu melkein viikkoon ja mua itteä se eniten ärsyttää. En saa aikaseksi ees kirjottaa sunnuntaisin viikonlopusta vaan se valuu aina seuraavan viikon puoleen väliin.... Mulla ei ees oo mitään järkevää syytä et miks en kirjota tai tällähetkellä on kun aloin vihdoin tekeen Penan muistovideoo, enkä voi syyttää enää kovalevyykään kun siellä on enään 10Gt:tä eli se on lähestyhjennetty ja pääsen alustaan sen viimestään sunnuntaina. Koulusskaan ei  ole mitään kokeita tai vastaavaa(toisinku muilla hah :D kanttii olla amiksessa xd). Nyt sit tälläsesti pikasesti ja ehkä vähän sekavasti mitä oon tehny nytten  ja mitä tuleva tuo tullessaan.

Viikonloppuna menin Venlalla tunnilla ja se meni hyvin hunosti ei se nyt menny oikein kumminkaan, Venpulalla oli virtaa enkä mie sannu ratsastaa taaskaan. Mut ihan tyytyväinen lopputulopseen ja hajonneeseen aitaan, hups.
      Pidin myös tunnin omani jälkeen yhelle pikkuselle Pinjalle joka meni Meesulla. Tyttö oli oikein tyytyväinen ja oli kuulemma kivaa. Sen jälkeen sit menin talliin ja Aatun omistaja pyys mua juoksuttaan sitä liinassa. Kävästiin ehkä noin 20min pyöriin kentällä ja penikkahan meni ihan hyvin, välillä koitti mennä jottai ihme soikiota mut muuten juoksi kivasti ympyrällä.
      Illemmalla tuli sit kaks maastoilijaa ja Satu pyys mua perään Mesellä. Miehän menin ja tehtiin siellä metässä sit sillai et vedin toiselle rauhallisen maaston ja Satu kävi sit vähän reippaamman sen toisen kans. Maasto meni hyvin.

Sunnnuntaina oli sit este"valkka" Sallilla, Liisa piti sen. Mentiin alkuu gramaaneilla et poni joutuis oikeesti tekeen töitä. Tultiin sit ravikavalettejä, ne meni hyvin ja kerran me laukattiin ne sillai niinku ne ois ollu puomeja hassu pouni:3 Liisa teki sit siitä kolmen esteen innariväleillä olevan sarjan. Tultiin sit sitä ja se meni ihan hyvin. Esteet nousi ja lopulta ne oli 80-90-100! Mua vähän hirvitti kun tuli taas mieleen se meijän kaatuminen ja en oikein ite tykkää tollasista tehtävistä, mut hyvin selvittiin kun Liisa neuvo kokoajan ja kerto mitä pitää tehä ja miten ratsastaa. Tultiin sit porttipystyä. Korkeus taas nousi  mut ei saanu muuttaa mitään ratsastuksessa, ei siinä ees ehtiny ratsataa kun Liisu sano et yks, kaks ja KOLME nii salli hyppäs aina kolmosella :D Käskin sit Liisan olla hiljaa et miekin saan tehä siellä selässä jottai. Poni meni muuten hyvin mut aluks kisko, se rauhottu sit kun esteet nousi ja istuin syvällä satulassa. Liisa kävi kans ponin kyydissä, en ees tiiä miks mut ei se mua haittaa kun ponista tulee aina vaan parempi Liisun jälkeen. Tultiin vielä muutaman kerran pysty ja otin hyvät pikät loppuravit. Olise aika makea ratsii ponilla joka oikeesti oli kuuliainen ja helppo ratsastaa kun oon taas oppinu miten se poni toimii. Lupuks Jomppe kysy et paljon toi pysty oli ja Liisa oli silleen et 100cm ja mie menin kattoon sen nii olin vaa et se oli kylläkin kymppi :D. Liisa olivaan silleen et oho! Suunniteltiin sit Jompen kans et me lähetään ens kauvella kiertää koulukisoija mie Piskolla tai Meesulla tai Ronksulla, se heppa on vielä vähän auki mut jollakin mie sitä kouluukin kisaan ens kauvella. Ja sit päätettiin Liisan kans et Sallille ja mulle tai Sallille ja Liisalle joka viikko hyppyreeni, et saahaan pikkupulla taas ponin näköseksi. Ja sillä sit kisaan alekoulua ens kauella.
      Oltiin jo melkein lähössä Jompen kans ku Arto huutaa, Satun käskystä  mulle et "Vemppa kypärä ja turvaliivi päälle ja laukka reeniä Aatulla" Eikun ratsikamat päälle ja kentälle. Kävin aluks Venlalla vähän pyörimässä kun Satu käski ja se oli taas yhtä ihana ku tiistaina. Luovutin sen sit Liisulle takas ja kiipesin Aatun kyytiin. Ravasin kierroksen ja otin sit raipan käteen ja eikun laukan nostoja. Laukka pohkeista tuli pikku pukki ja ravi jatku, pieni raipalla huomautus tuli iso pukki ja laukka. Saatiin aluks pieniä pätkiä laukkaa pää alhaalla ja perseylhäällä. Muutama ihan jees nostokin tuli. Enimmäkseen tuli pukkia ja sellasia ihmeloikkia. Kerran olin silleen et pysyyköhän täällä kun ei ollu jalkkareista tietookaan ja satulakeikku kun hullu sekä poni pomppi ku hullu :D Ei se oo hullu vaan vähän kuriton. Kaikki olivaan kentän laijalla nauramassa meille. Mut kaikki sano et  se meni hyvin vaikka pukkia tulikin, mutta se laukkas ja se oli kai se tärkein asia! Otin sit loppuravit ja olihan sillä ihana mennä, kulki aika kivasti ja se ravi ah! se on niii ihanaa♥ Sovittiin et alan laukkareeniä tekemään säännöllisen epäsäännöllisesti.

Sain muutaman kuvan napattua koneen näytöstä kun Aatun omistajalla oli pari videoo. Laatu ei sit oo mikään parhain mut jottai kummiski. Laatu on oikeesti ihan kauhee! Videot kuvattu kännykällä ja sit nappasin kameralla tietsikan näytöstä kuvat, älkää sokeutuko!







Tiistaina menin tekeen iltatyöt ja sit illasta kävin ratsiin Venlalla ehkä sen 20 min, poni oli taas yhtä kiva kun viikko sitten eikä pelleilly ollenkaan. Sovittiin myös Aatun omistajien kans et liikutan sen maanantaina ihan kunnolla, sillon siis tulee kunnon postaus tästä pallerosta.

Huomisesta tunnista lupaan tulla kirjottaan vaikka ei  varmaan kuvia tuukkaan ku on jo niii pimmeetä. Ja viikonloppuna koitan saaha sen kameran käteen ja jopa avata sen, ehkä muutaman kuvankin sais napattuu tänne.

-venppa

1 kommentti:

Kommentti julkaistaan vasta kun olen hyväksynyt sen! Älä siis laita kommenttiasi kahteen kertaan. -kiitos