torstai 24. lokakuuta 2013

61. SYYSLOMA!

En taas ole kerenny/jaksanu kirjottaa tänne. Mulla ei oo ollu kuvia eikä videoita ratsikerroilta nii en tykkää kirjotella ilman niitä. Kerron nyt tälleen lyhyesti mitä oon viimisen viikon aikana tehnyt.

Viikkositten tunnilla menin Salperolla ja meillä oli esteitä. Mentiin korkeimmillaan 100cm okserii, tunti meni hyvin.

Perjantaina lähettiin ajeleen Helsinkiin. Lauantaina oli HIHS:i. Sunnuntaina tultiin takas ouluun. Hesassa oli kivaa ja horse show oli mahtava!

Maanantaina menin sit kaverin mukaan kattoon sen yp-ponia ja siitä tehtiin videopostaus. Tämä ihana bloggeri ei halunnu laittaa sitä videoo tähän nii käykääpä kattoon se TÄÄLTÄ!

Tiistaina menin sit tallille yöks ja ratsin Venlan sillon.

Keskiviikkona meillä oli sellanen seuranjuttu jossa mentiin Muhoksen uuteen halpa-halliin pakkaan ostoksia ja saatiin siitä seuralle melko kivasti rahaa.

Tänään sit käytiin aamulla käyttämässä Kati klinikalla ja Salli oli seuraponina ja se piti muutenki rokottaa. Molemmat sai siellä rauhottavaa, Kati siks et saatiin kuvattuu sen jalat ja Salli ois halunnu olla kahella jalalla enemmän ku neljällä, niin lääkäri tuli ja tuikkas sillekkin piikun ja sit se olikin pää mun ja miian sylissä nuokku siinä :3 Katilla oli joku hankositeen yläosassa jotain pientä, mut se kuulemma parantuu hyvällä hoidolla ehkä jopa kisakentille asti.
Illalla oli vielä tunti. Ihanassa vesisateessa. Jes! onneks sain lainata Satun bätmänviittaa, siis sellasta ratsastussadeviittaa. Se oli hyvä ei tullu yhtään märkäolo eikä kylmä. Menin siis Saulilla ja meillä oli suoraan ratsastusta ja esteet pysy matalina kun kenttä oli tosiaan vähän liukas eikä kaikilla ollu hokkeja jalassa. Meillä meni hyvin ja Sale jopa innostu ja otti aina muutaman jätti laukan ennen estettä ja jouvuin ottaan ihan kunnolla kiinni.

Toivottavasti saisin viikonlopulta jottain  matskuu et ei ois näin tylsä tää mun blogi.

-venppa

4 kommenttia:

  1. Oliks hyvää porkkanaa? c; Kiva video, ei se mitään vaikka varpaaseen sattuu jos on karkkia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. olihan se pirkkaporkkana hyvvää ;D ja kiitti (:

      Poista
  2. Kun tossa luki että ''jouvuin ottaa ihan kunnolla kiinni'' nii katoin aluks että juovuin :DD venppa on kännissä :)

    VastaaPoista

Kommentti julkaistaan vasta kun olen hyväksynyt sen! Älä siis laita kommenttiasi kahteen kertaan. -kiitos