sunnuntai 10. toukokuuta 2015

naamiasi koulukilpailut 3.5

Viime viikon sunnuntaina oli Turkalla koulukilpailut. Vapun innoittamana ne pidettiin naamiaiskisoina. Minulla kun oli kaksi eri heppa niin tietysti myös kaksi pukua. Aatun kanssa olimme kouluratsukko. Oli oikeastaan kiva laittaa itelle kunnon kisakamat päälle ja valkoinen huopa A:n selkään. Heppakin tais tietää mitä tehdään sillä se oli aivan supet hyvä! Prosenttejakin tuli 61,8% ja olimme 3/11

Verryttely meni aika kivasti ja sain A:n heti kuulolle. Tein paljon kaarteita ja ympyröitä jossa taivutin Aatua koko sen kropan läpi. Takaset pysyivät oikein kivasti mukana välillä aina pohkeella huomauttaen. Verryttelyssä en pitänyt ollenkaan raippaa joka sitten kostautui radalla. En saanut laukan nostoista teräviä vaan ne olivat tosi löysiä eikä lähteneet pisteistä.
Itse rata meni kuitenkin tosi hyvin. Verrattuna siihen miten vähän me itse kisoihin reenattiin. Itseeni sen sijan en ollut niin tyytyväinen... En ymmärrä miksi aina kisoissa mie tungen nuo jalat tuonne yli eteen ja pohje ei ole hevosen tukena joka auttaisi hyvin paljon siirtymisistä lähtien kaikessa, Ehkä sitä vielä joku päivä muistaa ne jalatkin laittaa töihin.

Paperissa numeroita oli 5,5-7 välillä alhaalla numerot olivat kaikki kutosia. Laukannostoista saimme hieman huomautusta, mutta siirtyminen laukasta käyntiin onnistui tosi hyvin. Pysähdyksetkin tulivat kaikki tasajaloille.
Radan jälkeen kiirehdin vaihtamaan omat vaatteet ja tekemään Vilmalle sota maalauksen. Vilma sai punaisen renkaan toisen silmän ympärille ja kaksi käden jälkeä lautaselle. Laitoin myös muutamia sulkia harjaan ja häntään, mutta ne lentelivät pitkin verryttelyaluetta ennen kuin kerettiin edes radalle asti Itselleni laitoin raitoja naamaan ja ehkä hieman inkkari-tyylisen paidan päälle.
Verkkassa Vilma oli ok. Hieman vastusteli turhan paljon tuntumaa. Syytän siitä kyllä osaksi itseäni, sillä sairaana ratsastaessa en ollut kauhean pehmeä kätinen. Otin turhaa edestä enkä ratsastanut takasia alle. Vasen laukka oli aika jees. Mutta oikea tuntui ihan hirveälle. Siinäkin olis vain auttanut jalasta ratsastus ja sisäkäden myötäys. Kisoissahan käydään oppimassa vai mitä!
Kerkesin hyvin verkata ja katsoa yhden ratsukon ennen minua. Pääsimme aitojen sisään. Otin vielä kaikki askellajit läpi, sekä yhden laukka-käynti siirtymän. Kävelin hetken ja keräsin viimeisetkin voimanrippeet ja lähdin radalle.

Prosenteiksi saimme 57,6% ja olin ihan tyytyväinen tytsyyn. Numerot olivat 5,5 ja 6 aika lailla tasaisesti koko paperin. yksi seiskakin saatiin laukka-käynti siirtymästä! Alakerrassa numerot olivat 5 ja 6.
Suorituksen jälkeen oottelin tuloksia ja palkintojen jakoonhan sitä mentiin, tosin Aatun ruusuke käytiin hakemassa. Vilman kanssa olimme vissiin kuudensia. Eli ihan hyvin sekin meni.
Toivottavasti ensikerralla olisi oma ruusuke päässä! 


4 kommenttia:

Kommentti julkaistaan vasta kun olen hyväksynyt sen! Älä siis laita kommenttiasi kahteen kertaan. -kiitos