tiistai 26. toukokuuta 2015

se on Paitsion paikka

Viime postauksessa hieman vinkkailin uudesta reenikaverista. Saaneen esitellä Paitsio tutummin Paavo!
Paavo on oman arvion mukaan 155cm korkia suomenhevos ruuna, ikää on pojalla 9 vuotta. 

Pääsin viime viikon keskiviikkona ensimmäistä kertaa Paavon selkään. Menimme koko tunnin suosiolla liinan nokassa ja teimme käynti-ravi työskentelyä. Paavo oli niin jännittynyt koko tilanteesta että kerkesin jo itsekkin miettiä et mitäköhän tästä tulee!
Nyt olen liikuttanut sitä kolme päivää putkeen. Ensin hetki juoksuttaen ja sitten selkään. Maanantaina menin jo pieniä pätkiä ilman taluttajaa ja Paavo oli aika rentona. Kokeilimme silloin ensimmäiset laukat ja nämä menimme liinassa tai oikeastaan ilman, sillä liinan lukko napsahti auki samalla kun laukka nousi. Ei siinä mitään mentiin muutama ympyrä laukassa ja sitten raville.

Tiistaina menin koko tunnin irti, ainoastaan laukassa olimme liinan nokassa. Pääsimme menemään koko kenttää pitkin ja aloimme tekemään erilaisia tehtäviä. Kahdeksikkoa ympyröin ja sit tiimalasi mallissa eli lävistäjillä ja lyhyilläsivuilla. Tein paljon siirtymiä ja koitin hieman taivutella aina menosuuntaan. Suoralla taas suorana. Laukassa sain molempiin kierroksiin yhden oikein sievän noston ja toisen hieman enemmän kiireisemmän sillä Paavo hieman innostui laukkaamisesta. Meni hetki ennen kuin sain sen rauhoittumaan loppuverryttelyyn.

4 kommenttia:

  1. Alkaako paavo käymään koskaan tunneilla?

    Kiva postaus jälleen ja sopivasti kuvia! Sittenku sulla on tarpeeks materiaalia nii voisitko tehä videon paavosta ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ala. Kiiitosta, voisihan sitä jossain vaiheessa tehdä! :)

      Poista
  2. Ihana postaus taas jällein! Teidän meno näyttää todella hyvältä :)

    VastaaPoista

Kommentti julkaistaan vasta kun olen hyväksynyt sen! Älä siis laita kommenttiasi kahteen kertaan. -kiitos