sunnuntai 31. toukokuuta 2015

lomalla viimeinkin, voin ottaa iisimmin

Viimein on alkanut virallisesti loma! Tämän viikon olen jo harjoitellut loma-arkea sillä kävin vain kahtena päivänä työharjoittelussa ja perjantaina tunnin koulussa. Huomenna alkaakin jo ensimmäinen leiri ja minun viimeinen kesätyösetilin kaksi viikkoinen.

Ajattelin nyt teidän toiveesta tulla kirjoittamaan minun kesä suunnitelmistani tänne bloginkin puolelle. Kuvat on napattu lauantai illalla, kiitos näistä Marialle.
Kuten jo ylhäällä kerroin olen nyt kaksi viikkoa Turkalla kesätöissä. Olen myös hyvin monella leirillä isosena. Tulen viettämään tallilla hyvinhyvin paljon aikaani. Treeni olisi tarkoitus jatkua normaalisti, kerran viikkoon Kaisan estevalkkaa Vilman kanssa. Sekä muitakin heppoja epäsäännöllisen säännöllisesti olisi tarkoitus päästä ratsastamaan.

Kisoja ollaan hieman suunniteltu. Enimmäkseen yhden päivän reissuja, mutta heinäkuussa saattaisi olla joku kahden päivän kisa reissu etellämpään. Näitä vaan pitää vielä suunnitella. Ennen minkään lukkoon lyömistä.

Tottakai on tarkoitus nähdä kavereita! Jomppea ja Karkkia pitää käydä äimärautiolla katsomassa. Sekä tietysti Susanne. Sinne olenkin menossa oikein kahteen otteeseen. Katsotaan jos toisella kertaa saisin yhden pienen pystytukkaisen mukaan! Hieman myös suunniteltiin Suskun kanssa et käydään ratsimassa jollain ratsastuskoululla. Tämä jos toteutuu niin kuvaajan koetan saada paikalle et postausta tulleepi. Muutenkin koitan kesällä olla suht aktiivinen postailemaan.

Tavoitteena pitää hevostäyteinen kesä ja päästä tekemään tärkeiden pollejen kanssa kaikkea hauskaa ja rentoa, reenin lomassa. Uimaan tahtoo tämä tyttö, ilmat vaan eivät ole vielä ihan niin lämpimiä että kehtaa merelle asti mennä, mutta ehkä  piakkoin!

12 kommenttia:

  1. Kiva postaus Ja hyviä suunnitelmia! Miks karkki ei muuten enää oo turkalla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos kiitos :) yksin kertaisesti Jomppe vei sen pois

      Poista
  2. Kiva kuulla sun suunnitelmista! Tosi Kivoja ja kesäisiä kuvia. :) Hyvää kesälomaa sulle!

    VastaaPoista
  3. Hei, onko tämä poni se sama, joka on Turkalla :( En tiennytkään, että se on myynnissä. Harmi :(

    http://www.keltainenporssi.fi/search/harrastukset-ja-vapaa-aika/hevoset-ja-ponit/myydaan-ratsuponi/search.mec?pob_post_id=39854373&pob_action=show_post&pob_cat_id=10968&pob_browser_offset=0&pob_view_language_id=fi&search_X_cat_ids=10968&pob_page_index=2&pob_page_size=100

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. on sama poni. Mutta ei ole myynnissä... tuo ilmoitus on vuoden vanha, kanttii stekata nuo päivämäärät tarkemmin :)

      Poista
  4. Tosi kiva postaus! :) ja kivoja kesä suunnitelmia kans :)

    VastaaPoista
  5. Ja kyllä noista kuvista tuli aika söpöjä :) vai mitä ;)

    VastaaPoista
  6. Käykö vilma tunneilla ja leirien tunneilla?

    VastaaPoista

Kommentti julkaistaan vasta kun olen hyväksynyt sen! Älä siis laita kommenttiasi kahteen kertaan. -kiitos