keskiviikko 24. joulukuuta 2014

hyvää joulua!

Ihan viimetipassa sain tämän postauksen julkaistua! Tänään oli siis jouluaatto! Hieman erilasempi kuin ennen. Tällä kertaa heräsin Liisan luota eikä tarvinut mennä etes aamutalliin sillä Hanna oli tullut tekemäänsen. Ei sitä siltikään saanut nukkua pitkään sillä suuntana oli puolikymmenen tienoilla perinteinen joulumaasto. Maastoon lähdettiin Jompen ja Mesen, Miian ja Piskon, sekä Selinan ja Vilman kanssa ja tietysti Annin. Pihalla oli varmaan 20 astetta pakkasta, mutta siltikään ei päässyt kylmä yllättämään tuon pikkupalleron kanssa!
 Mentiin maastossa niin että me Miian kanssa mentiin aina eri polkuja sillä Jomppe ja Selina halusi mennä rauhallisemmin. Me sitten lähdimme ensimmäiselle laukkapätkällemme, alku sujui hyvin mutta sitten aivan yllättäen Anni kiskaisi pään alas ja teki kunnon pukkihypyt suoraa hankeen... mie otin sitten voltinkautta lanskeutumisen suoraan istualteen lumen sekaan. Eikun takasin selkään ja uudestaan. Muutaman kerran koitti poni vielä riehua, mutta komentamalla lähti sitten eteen päin! Maasto oli siis aivan onnistunut ja oikein mukava! Käytiin vielä Miian kanssa pellolla Piskolla ja Mesellä ottamassa kunnon laukka kiihdytykset.

Käytiin vielä kuvaileen heppojen kanssa tonttu kuvia. Kertokaahan suosikkinne!
1.
 2. toinen antaa jo pusuja♥
 3.
 4.
 5.
 6.
 7.
 8. 

Sitten menin kotia käymään syömässa jouluruokaa ja lahjojen jakoon. Lahjaksi sainkin muutaman DVD:n, paljon suklaata, korvikset, mustat kollarit, lahjakortin Siekkisen viikonopun kestävään valmennukseen ja Vilmalle pintelipatjat.
 9.
 10.
 11.
12.

Hyvää joulua kaikille lukijoillemme!

10 kommenttia:

  1. Hyvää joulua sinulle ja hepoille/poneille!

    VastaaPoista
  2. Hyvää (myöhäistä) joulua sinnekin! Tosi ihania kuvia kaikki, varsinkin 9! :)

    VastaaPoista
  3. Hyvä postaus! :) Sattuko se tippuminen? :D
    Ja toi 9 oli mun suosikki mut kaikki oli kyl hyvii :3

    VastaaPoista
  4. Kiva postaus! Onko Anni kiva ratsastsessa? Kivoja kuvia, varsinkin 5 ja 8!

    VastaaPoista
  5. Kiva postaus, lempparikuva varmaan 8! Pakko muuten kysyä, et onks tää Pena? :D
    http://markkinat.hevostalli.net/ilmoitus/1123854.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti :)! Ei mun mielestä! Ponin myyntipaikka ei ainakaan täsmää sen asumispaikkaan ja se on hypännyt 90cm ja meni He B juttuja meillä, sekä se ei ollut lasten tuntiponi ja sillä on ollut kengät, niin ei oikein täsmää nää tiedot. Sekä poni on yksityisellä ei ratsastuskoululla :)

      Poista

Kommentti julkaistaan vasta kun olen hyväksynyt sen! Älä siis laita kommenttiasi kahteen kertaan. -kiitos