maanantai 29. joulukuuta 2014

hankireeniä ja hangen pehmeyden testausta

 Hieman myöhässä tämäkin postaus tulossa, mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan! Tosiaan viikko sitten sunnuntaina oltiin Vilman kanssa pellolla ilman satulaa ja Liisa tuli kuvaamaan meitä sinne. Sitä ennen mie otin muutamia tarhakuvia Vimpusta.
Alussa otettiin tonttulakin päässä muutamia jouluisempia kuvi. Nämä onnistuivat  mielestäni ihan hyvin, muutamassa kuvassa miun oma naama näyttää vaan ihan sika valkoiselta mut ei murehita sitä!
Tää meijän "viitta" pysyi harmillisesti vain tämän yhden kuvan ajan ja sen jälkeen tippuikin matkasta. Mentiin sitten ihan perus juttuja, ympyröitä ja siirtymiä. Liisa samalla meitä kuvaten.
Tämä on yksi suosikeistani!
haha kattokaa tota tonttulakkia
Vaihoin itselleni kypärän päähän ja mentiin hieman reippaampaa laukkaa pitkin peltoa. Juuri ennen tulevaa  kuvasarjaa päästin kädet irti ohjista ja huusin Liisalle että "ota meistä tällänen hieno kuva!" No hienojahan niistä tulikin...
Vilma teki sitten pienen spurtin pukin kera josta jatkoi yhdellä suurella loikalla, minun irrotessa selästä ja lähestyessä maata. Se tapahtui niin äkkiä että en kerennyt tajuta kun "toivottavasti ei satu!" Millonkohan viimeksi oisin tippunut? Varmaan silloin kun kaaduin Toton kanssa syksyllä. Mutta ei voinut tuolloin muuta tehdä kuin nauraa! Vimppukin jäi vaan nätisti seisomaan siihen viereen eikä etes yrittänyt lähteä mihinkään.
Liisa ja Vimppu
Eikun takaisin kyytiin. Olihan pikkutyttö vähän näyränä ja oikein kiva mennä sitten lumisena. Otettiin uusia laukka pätkiä tällä kertaa ohjat visusti kädessä.
Nyt otetaan sitten viimeinen laukka pätkä ja lopetetaan siihen, eikä niin Vilma?!
Joo'o taitaa olla tuo mun vuokrapolle hieman virtasa:D otettiin vielä muutama rauhallinen laukkapätkä ja loppuverryttelyt kentällä. Mitäs tykkäsitte tälläisestä postauskesta vaihteeksi? Liikaa kuvia vai sopivasti?


6 kommenttia:

  1. Ihana postaus❤ :) ite ainaki tykkään ku on paljon kuvia :D

    VastaaPoista
  2. Haha nauroin noille tippumis kuville :D mutta tosi kiva postaus ja ihania nää kuvat, just kiva ku oli paljon! (:

    VastaaPoista
  3. Kiva postaus ! Ja millon & missä sulla on seuraavat kisat, ois kiva tulla tsiigailee teiän menoo!(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitosta! öö en kyllä oo suunnitellut vielä niin pitkälle todennäkösesti jossain seurakisoissa käydään ennen aluekisoja maaliskuussa, mut mie ilmottelen täällä blogissa sitten! :)

      Poista

Kommentti julkaistaan vasta kun olen hyväksynyt sen! Älä siis laita kommenttiasi kahteen kertaan. -kiitos