tiistai 9. joulukuuta 2014

joulukalenteri │luukku 9

Viikon kuulumisista hieman! Aatun kanssa käytiin yks iltapäivä pellolla, kentän ollessa huonona. Hieman oli poika virtanen mutta muuten oikein kunnolla! Eilen kokeiltiin kankia ja eihän se pikku jätkä siitä mittään tuumannu vaan meni oikein hienosti melkein koko tunninkin! Kyllä siitä vielä tuleepi hieno kouluheppa!

Sunnuntaian kävästiin irtohyppyyttämässä Ponskua. Ponpe oli taas yhtä fiksu kuin ennenkin ja hyppyytys sujui ongelmitta.


Vilmpun kans mentiin viimeviikkolla kangilla niin tunnilla kuin itsenäisestikkin. Satu kävi myös ratsimassa sen läpi lauantaina. Saatiin myös muutamia vinkkejä kuinka saan itsekkin Vilman paremmin avuille. Käytiin myös pellolla vähän ottamassa pitkää ravia ja rauhallista laukkaa jotta lavat aukeavat. Seuraavana päivänä menin kevyesti ilman penkkiä, pitkillä taivutuksilla sain Vimpun kevyeksi ja rennoksi. Eilen kokeiltiin myös hiukan päitsiratsimista ja maastakäsin juttuja. Hieman oli kömpelö postaus, pahoittelut siitä! Nyt loppuun kuitenkin muutamia kuvia mitä Kati nappasi meistä lauantaiana! Ja saa vieläkin laittaa lisää postaus ehdotuksi!





minu pikku kirahvi♥

Pitihän sitä napata muutama tonttukuva Ponpesta♥ Joulua odotellessa!

3 kommenttia:

  1. Hyvä postaus (kuten aina) :)
    Ois kiva jos tekisit ns. lyhyet esittelyt
    kaikista (tai useimmista) Turkan hepoista ja kuinka
    korkeeta oot hypänny niillä ja mahdollisista
    kisakokemuksista :)

    ps. Hyvää joulun odotusta sulle!♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos, sitä saamaa sullekin! ja kiitos ehdotuksesta! Tää voi olla kiva toteuttaa!

      Poista

Kommentti julkaistaan vasta kun olen hyväksynyt sen! Älä siis laita kommenttiasi kahteen kertaan. -kiitos