maanantai 14. joulukuuta 2015

luukku 14: uusi poni

Perjantaina Turkalle tuli uusi poni, Ressu. Ressun oikea nimi on Monday's Malvir, New forest ruuna ja säkä on 139cm. Ikää tältä herralta löytyy jo 23vuotta. Ressu on todella kiltti hoitaa ja ratsastaa, oikea opetusmestari tallin nuorimmille ratsastajille.

Ressu on nuorempana hypännyt isojakin luokkia ja oli mm. vuonna 2009 pikkuponien SM kultamitallisti yhdessä Tiian kanssa. Vielä muutama vuosi sitten Ressu hyppäsi Sinin kanssa 100cm ratoja. Nyt se muutti Turkalle viettämään eläkepäiviään. Se asustaa päivisin vierotettujen varsojen(Henkan ja Vellun) kanssa samassa tarhassa, "lapsenvahtina". Kevyillä tunneilla Ressu alkaa käymään pikkuhiljaa.
läsipäät riehumassa
Kävin lauantai illasta hieman köpöttelemässä Ressun kanssa kentällä. Pappa oli oikein mukava tapaus ja varmasti käyn toisenkin kerran ratsastamassa tällä pikkuponilla. Mentiin hyvin rennosti kaikki askellajit läpi. Tein myös muutamia väistöjä ja Ressu meni ne kivasti. Loppuun vielä todella lyhyt kooste ratsastuksesta. 

 linkki videoon




2 kommenttia:

  1. "minä päivänä vilmalla on aina vp viikossa vai onko sillä? ja monta tuntia vilma tekee päivässän tunteja tai ylipäätänsä turkan hevoset ja monena päivänä viikossa?"
    miks et vastannut tuohon kommenttiin vaikka asiallisesti kysyin? onko tässä joku estävä tekijä vai miksi et vastannut? ihan mielenkiinnosta kyselen, teillä kuitenkin hevosen hyvinvointi menee kaiken edelle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole kerennyt vastaamaan, nyt siihen on vastattu. :)

      kiitos asiallisesta kommentista!

      Poista

Kommentti julkaistaan vasta kun olen hyväksynyt sen! Älä siis laita kommenttiasi kahteen kertaan. -kiitos