sunnuntai 6. joulukuuta 2015

luukku 6: ratsastusta pimeässä

Torstaina menin yllättäen Vilman kanssa tunnille. Tunnin aiheena oli puomi - koulua. Kentällä oli yksi linja jossa oli kuusi laukka puomia, sekä ’puomiässämutka’ jota tulimme ravissa mutkitellen. Vilma oli lähes kokotunnin hyvin hidas pohkeelle. Se teki kaiken pyytämäni mutta hieman alitemmossa ja ponnettomasti. Laukkaamisen jälkeen se oli parempi ja loppu verryttelyssä tamma oli ihan super hyvän tuntuinen. Pahoittelen kuvien ja videoiden laadusta ja pimeydestä. Tunti oli 19-20 ja silloin ei ole enään valoisaa, mutta onneksi lumi sentään valaisi hieman.
kuvista kiitos Hennalle ja videoista Marialle

Tunti aloitettiin ravaten kenttää ympäri, Tein paljon ympyröitä ja pysähdys - peruutuksia. Hetkeksi Vilma nosti itsensä ylös ja käytti koko kroppaansa, mutta pian se taas painui alemmas ja tuli hitaaksi jalalle. tein myös muutamia väistäjä ja ne onnistuivat hyvin.


Aloimme tulemaan ravissa puomeille jotka mutkittelivat toisen pitkän sivun mittaisesti, väliin tehtiin voltteja. Koko tehtävä piti mennä mahdollisimman lyhyessä ravissa. Se onnistui kokonaisuudessaan hyvin. Vilma oli ihan hyvän tuntuinen.



Sitten aloimme tulemaan suoralla linjalla olevia puomeja oikeassa kierroksessa. Muutaman kerran ravissa ja sitten laukassa. Ne onnistuivat melko hyvin. Muutaman kerran askel ei passannut  ensimmäiselle puomille, mutta sain korjattua sen toisen puomin aikana. Lopuksi tulimme vielä niin että ensimmäisten puomien jälkeen seis ja sitten uudelleen laukka. Muutaman haparoinnin jälkeen päästiin koko tehtävä ongelmitta.

linkki videoon

Otin loppuun vielä itsenäisesti vasentalaukkaa ympyrällä. Vimppu tuntui hyvältä niin siirryin loppu raveihin. Niissä se polki hyvin takaa ja kantoi itsensä eikä roikkunut minun kannettavana.

6 kommenttia:

  1. Millon lisää bannerikisasta??!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. pian on tulossa sääntän sitä toista luukkua varten

      Poista
  2. tosi kiva postaus ja kiva kun oli myös videoita! Teiän meno näytti hyvältä jälleen :D

    VastaaPoista
  3. Tosi kiva postaus jälleen! :)

    VastaaPoista

Kommentti julkaistaan vasta kun olen hyväksynyt sen! Älä siis laita kommenttiasi kahteen kertaan. -kiitos