maanantai 16. joulukuuta 2013

90. Joulukalenteri ~ luukku 16

Nivan Toto
 
 
Kutsuma nimi: Toto, Toutou, Thouthou, Nivan Totilas, marianneponi

Rotu Suomenhevonen

Säkä: n. 162cm
 
Syntynyt: 4.5.2004

Sukupuoli: tamma
 


 
Toto on luonteeltaan maailman kiltein tammuska. Harjaamisesta se nauttii ylikaiken ja tykkää myös paijata takasin hoitajaansa. Toutoun lempi herkut on turkinpippurit ja ne pienet mariannekarkit(siitä annettiinkin sille lempinimi)
 
Ratsastaessa Toto on herkkä istunnalla ja pohkeelle sekä suustaan. Se kertoo heti jos istuu väärin tai tekee jotain muuta väärin. Ei mitenkään pukittelemalla vaan enemmänkin poikittamalla, pysähtymällä jos nojaa liikaa etteen jne. Mutta oikein mielyttämisen haluinen heppa jolla on omamoottori sekä jarru että ratti. Koulutasosta en ole varma mut oisko He A ja ehkä jopa jotain vaativampia liikkeitä Salen kans.  Esteistä Toto tykkää ihan hirveesti. Niissä se sitten kuumukin hiukkasen. Totolla on hypätty 100cm rataa. Mut me aloitetaan pienemmistä luokista kisaaminen. Maastossa tammalta löytyy kaasu ja jarru yhtä hyvin kuin kentälläkin. Ajaessa on reipas ja jos pitää ohjasta tiukalla ei kannata oottaa hiasta kyytiä! Mitä pitempi ohja sitä hitaampi tahti.
toka ratsi kerta
Toto tulee meijän perheelle ylläpitoon. Nyt aluksi vuodeksi, kun Sale lähtee Tanskaan olumppiatason kouluratsastajan hevosten hoitajaksi.
 
Tulevan vuojen suunnitelmissa ois käydä kisoissa sekä koulu että este, hiihtoratsia, pulkkaratsia, tuuppailla, mennä valmennusleirille, uijja, oppia uutta, hölläillä ja kasvattaa luottamusta sekä siinä samassa opetella muutama temppu.♥
ekat koulukista
jotain josta on aina unelmoinut♥



Tässä nyt  tälläinen pieni postaus Totosta. Teen Totolle oman esittelysivun kunhan kerkeän! Mutta kysykää ihmeessä jos jokin jäi mietityttämään!
Ja käykäähän kattomassa blogin omaa fb-sivua "unelmia joista tuli totta"
 
 
-venppa

2 kommenttia:

  1. Ihana Toto <3 ihana tämä blogikin! Liityin heti!
    horselife-ninni.blogspot.fi

    VastaaPoista

Kommentti julkaistaan vasta kun olen hyväksynyt sen! Älä siis laita kommenttiasi kahteen kertaan. -kiitos