lauantai 28. joulukuuta 2013

97. palapeloitsijoita ja voimistelijoita

Mua ei  kauheesti innosta kirjottaa tai oikeestaan tehä mitään muutakaan. Mutta nyt lyhyesti viikonlopusta ja ens viikosta.
 
Mentiin Jonpen kans eilen tallille yötä. Käytiin illalla luistelemassa ja tehtiin normaalit talli hommat. Oliko joskus 12 aikaan Sale tuli kavereineen sisälle ja alettiin sit siinä tekeen palapelia... Meillä oli oikein hauskaa mitä pitemmälle yö meni. Veera(toton entinen omistaja tai sillä ja salelle oli toto aikoinaan puliksi) keksi uuen ammatinkin palapeloitsijoita eli palapelin rakentaja :D Naurettiin ja koottin sitä 1500 palan palapelii ja lopulta ku päästiin lopettaan oli kello kolme yöllä ja nukkumaan pääsin puoli neljä ja herätys tosiaan oli puoli 7. Aamulla oli vähän sellanen olo et oisin voinu nukahtaa talikon varteen. Aamu meni ihan normisti kahden uuden elukan kans, Salen kissojen Lakun ja Jaukun(?) jotka asuu nyt tallilla siihen asti et Sale tulee takas Tanskasta.
 
Tänään oli myös meijän vimppa tunti jonka Sale pitää pitkään aikaan! Oli kyllä niin hauskaa ratsastaa ja Salen tunnit on niin huippuja! Menin Meesulla ilmanpenkkiä ja meillä oli jottai sulkuja ja vasta asetuksia. Alkuun vaan verkkailtiin heppoja ravissa molempiin suuntiin. Mese oli kauhene jäykkä eikä halunnut asettua kunnolla tai liikkua aktiivisesti takajaloista. Mutta kun alettiin tekeen volteilla vastaasetuksia alkoi Mesekin tekeen töitä ja oli se kyllä aika kiva ratsia. Otettiin sitten siihen väliin jumppa tuokio, Jompen joholla venyteltiin siinä ponien kyytissä ja Sale vaan toteaa "nää on mun viikon osaavimmat junnut ja täällä ne vaan venyttelee ja jumppaa kesken tunnin" Meillä oli oikkein hauskaa kaikki vaan nauro ja venytteli, totesin sit et yllän ponin kyytistä ottaan Meesun etusen polvesta kiinni. Jatkettiin sitten tuntia ja alettiin tuleen avoa Salea kohti ja sit laukalla toiselle puolelle kenttää. Vasemmassa meillä ei menny niin hyvin mut ku vaihettiin suuntaa nii alko se ponikin kuunnella ja toimia.
Naurettiin ihan kippurassa aina ku joku meni kysyyn et miten piti mennä tai miten heppa toimii paremmin. Nii kaikki kokoontuu sinne Salen ympärille kuunteleen. Näitä tunteja tulee kyllä ikävä!♥
 
Tähän loppuun sit kuvia joita me annettiin Salelle mukaan muistoksi meistä sinne Tanskaan.




Sori laatu kärsii!
 
Tosiaan olla ensviikon maanantaista seuraavan viikon maanantaihin tallilla kun Satu ja Arto lähtee viemään Sale sinne Tanskaan ja ne käy samalla vissiin Saksassakin.  Me siis jäähään talon ja tallin vahiksi. Koitetaan tyttöjen kans tehä joku videopostaus ja kuvataan kauheesti kokoviikonajalta nii saatte sit joko tooosi pitkän postauksen tai käyn sit kirjotteleen sisällä tänne bloggiinkin.
 
-venppa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti julkaistaan vasta kun olen hyväksynyt sen! Älä siis laita kommenttiasi kahteen kertaan. -kiitos