maanantai 23. joulukuuta 2013

94. nyt loppui joulukalenteri ja normi bloggaus jatkuu

Joo ei tästäkään tullu yhtään mittään! Sen voin nyt luvata et en ens vuonna ees koita kirjottaa joulukalenterii.
 
 Ja huomasitte varmaan uutta ulkoasuu tuli. Mutta vain väliaikasta, siihen asti kun saan bannerikisan päätettyä.
 
Viikonloppuna oli ihan mahtavaa! Tehtiin kamujen kaa ihan normi juttuja. Menin kaks koulutuntii Venlalla. Molemmat tunnit meni tosi hyvin, Venpulasta on tullut ihan Super heppa! Tehtiin raviavoja toisena ja taivutuksia toisena päivänä. Eka päivä meni paremmin mut olin tyytyväinen molempiin päiviin.
Sunnuntaina oli sit kaks estevalkkaa. Toinen kotona Piskon kans. Ja toinen Totolla Peltokkoskella. Liisa piti sen aamusen valkan. Meillä oli yks linja ja keskihalkasijalla yksittäinen este. Meillä tuli vaan kaks kieltoo ja oon tosi tyytyväinen Piskoon. Loppuksi päästiin joka metriä hyppäämään. Liisa lupas hyppyyttää meitä nyt lomalla uuestaanki et Pisko pysyy nyt hyppykunnossa.
video laatu 100cm
 Käytiin myös Zeppeliinissä ja vietettiin siellä 5 tuntia... tuli vähän pitkä reissu mut kaikille on nyt lahjat ostettu. Tehtiin vielä Salen lahja valmiiksi enneku lähettiin juokseen talliin ja laittaan kamoja valmiiksi valkkaan.
Päästiin varti yli 18 lähteen tallilta ja oltiin noin kahtakytävaille seittemän perillä. Laitettiin ponit kuntoon ja päästiin saman tien halliin. Siinä verkkailessa Toto tuntu melko reippaalta. Tein paljon voltteja ja asettelin sen läpi hyvin. Mentiin kokotunti melko reippaasti läpi. Mua itteä vähän jännitti nii en muistanu ratsastaan niin kuin mua on opetettu vaan seisoin melkoisesti jalkareilla jolloin Toto otti aina pienet lähöt ennen estettä.  Lopputunnista kun istuin alas ja ratsastin, kaskummaa saatiin viiminen linja rauhassa ja juuri niin kuin se pitikin mennä. Siihen oli hyvä lopettaa valkka. Oli ihan kivaa pitkästä aikaa vähän erilaisemmalla hyppääjällä mennä.
sarjan b osa
+video laatu
 
Koitan saaha huomenna  tänään jonkun videon maastosta ja tietty joululahjat saatte nähä!
 
-venppa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti julkaistaan vasta kun olen hyväksynyt sen! Älä siis laita kommenttiasi kahteen kertaan. -kiitos