sunnuntai 29. joulukuuta 2013

98. ratsastusta, bannerikisan voittaja + muuta kivaa

Tänään kävin sit tallilla ratsimassa Piskolla. Alkuun menin vaan maastakäsin juttui, seuraamista, peruutusta käskystä, jalan nostoo jne. ne meni ihan kivasti paitti en saanu Piskoo pysyyn paikallaan et oisin saanu siitä jonkinkaan laista kuvaa vaan jätkä vaan käveli perässä tunnollisesti.
Käytiin sit hakeen kamat ja nousin kyytiin. Aluks tehtiin käynnissä avoja ja väistöjä ne meni ihan hyvin. Otin sit raville ja tein jottai voltteja. Pisko tuntu vähän painavalta eestä ei silleen et se ois maannu käelä vaan se ei ottanu puolipidätteitä vastaan tai huomioinu mua muutenkaan. Koitin tehä kaikenlaisia kiemuroita mut ei toiminu. Tein sit jottai laukka työskentelyy eikä mistään tullut mitään. Syytin kaikesta ponia! Mutta ku aloin ajattelemaan mikä meni väärin niin se olin minä.. kökötin vaan jalkkareilla jalat irti. Heti ku otin jalkkarit pois ja jalat kiii nii ponihan toimi! Tein loppuun paljon lisäyksii keventäen ja ilman. Ne oli kyllä niiin makeet et huhhuh. Taitaa olla tuo koulupouni eikä este kuten liisa sano viime hyppytunnilla. Loppuun kokkeilin vielä kaulanaruiluu mut se ei oikkein toiminu ku portti oli auki ja liikaa muita rattastajia, Pisko tahto seurata mielummin muita heppoja  mut hiastukset onnistu hyvin laukasta käynnin kautta pysähykseen. Totesin vaan et jos pystyisin kloonaamaan itteni nii voisin pitää itselleni tuntia. Kun olen niin huono ottamaan neuvvoja muilta ku opeilta ja valmentajilta, eikä kaikkia virheitä nää ulospäin vaan ne tuntee selästä kun tekee asioita toisin kun aikasemmin.
 
 
 
Nyt en jaksa sen kummemmin tekemään suurempaa postausta ku on hieman myöhä. Niin parhain banneri oli Eevan tekemä.
 
ja hyvänä kakkosena tuli Lauran banner.
 En valitettavasti ehi nyt tekemään lupaamaani palkintoa. Mutta älkää huoliko teen sen kunhan tässä lomaltani töiltäni kerkeän.
 
 
"jos kerran ratsastat Totolla enemmän mikset kirjoita siitä mitään?"
 
Tänään se sitten virallistui paperille asti (vihdoin) Toton ylläpitosoppari. Tästä päivästä lähtien seuraavan vuoden ajan tai siis 1.1.2014 kuten papereissa nyt lukee, mutta anyway tulette kuulemaan paljonkin tästä suomenhevostammasta. Toto on nyt meillä 2/3 ja 1/3 Satulla tuntitöissä. Kesällä sit puoleksi ku leirit alkaa, syksyllä jatketaan joko samaarataa tai sit taas 2/3.  Koitan saada tehtyä Totolle oman sivun josta saatte lisä infoa pollesta.
 
Mutta nyt meen pakkaan ja huomenna ois sit muutto tallille seuraavaksi viikoksi parhaaseen ihmis ja heppa seuraan!♥
 
-venppa

1 kommentti:

Kommentti julkaistaan vasta kun olen hyväksynyt sen! Älä siis laita kommenttiasi kahteen kertaan. -kiitos