maanantai 23. joulukuuta 2013

93. Joulukalenteri ~ luukku 19

Tämä luukku kertoo eilisestä hyppy tunnista jonka menin Totolla. Valitettavasti ei ole yhtään kuvaa eikä videota.
Kenttä oli hieman huonona kun siihen oli päivällä satanut loskalunta. Joten tiedossa oli rauhallista menoa ja pieniä esteitä. Me rakennettiin kentälle kaksi linjaa, molemmat neljän laukan välejä. Verryteltiin ihan normaalisti ravissa. tein paljon isoja ympyröitä ja kaarteita jotta sain Toton läpiniskastaan molemmissa suunnissa. Tein myös siirtymiä testaten jarrut sekä kaasun ja molemmat löyty. Otettiin sitten laukkaa molempiin suuntiin ja isot pääty-ympyrät lyhyille sivuille. Oikeeseen Toto tuntu oikein hyvältä vasempaan se vähän poikitti toisella pitkällä sivulla eikä halunnut laukata eteen päin vaan mielummin sivuittain jottai sähellystä. Muutaman "taistelu" minuutin jälkeen alkoi se päräkin kulkea siellä uralla.
Alettiin sitten tulemaan oikeessa kiekassa tallilta pellolle päin linjaa maapuomi-ristikko-neljälaukkaa-okseri joka oli alkuun pysty.  Toto paran jalat meni ihan sekasin innostuksesta ku se ei oikein tietäny mihin  ne koivet laitetaan et tasapainoissa pysytään. Mentiin sit aina siitä talli kulmasta melko reippaasti linjalle, aluks se ei oikkein sujunu vaan tultiin päärättömästi esteiten yli, enkä ees yrittäny ratsastaan kunnolla tai kukaan ei ees käskenyt ratsastaa mitenkään nii me vaan puksuteltiin. Kunnes Satu puuttui siihen ja käski lyhentää, kooota ja saaha Toto teräväksi jolloin hypyistä tulee aktiivisempia ja hepo joutuu käyttää selkäänsä enemmän.
Vaihettiin sit suntaa ja toinen linja vuorossa. Nytten oli innarivälillä kaks ristikkoo ja sitten okseri. Tämä suunta meni oikeestaan tosikivasti.
 
 
Tää on ollu nyt varmaan viispäivää kesken nii en jasa enää kirjottaa yhtään. Ei kertakaikkiaan kiinnosta! Ois oikeesti paljon kerrottavaa mut en vaan oo kerenny koneelle tarpeeksi pitkäksi aikaa et oisin saanu kirjotettuu postauksen kokonaan. Kuten huomaatte luukut on jääny ja ei oo tulossa enään yhtään luukku! Anteeksi vaan kaikille mut on vaan yks päivä joulukalenterista jälellä ja 4 luukkuu kirjottamatta... Mutta ens postauksessa hiemna infoa tulevasta ja menneestä.
 
 
-venppa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti julkaistaan vasta kun olen hyväksynyt sen! Älä siis laita kommenttiasi kahteen kertaan. -kiitos